Cartofi gratinati cu salam de vara Fox

De cate ori te-ai gandit la o gustare calda cu salam de vara?

Probabil nu prea des pana acum. Dar daca ti-am spune ca avem o reteta apetisanta in care salamul si cartofii sunt uniti prin cascaval topit intr-un preparat incantator? Iti mai spunem un secret. Este si foarte simplu de facut.

Ingrediente:
– cartofi 600g
– salam Fox 400g
– smantana gatit 250g
– 4 oua
– cascaval 200g
– ceapa 200g
– unt 100g

Mod de preparare:
Se fierb rondele subtiri de cartofi, apoi se amesteca cu ceapa trasa in prealabil in tigaie cu putin ulei. Se procedeaza la fel si cu salamul taiat cubulete. In tot acest mix, se adauga si ouale. Ungeti tava cu unt si puneti compozitia in tava. Adaugati cate o felie de salam deasupra si radeti cascaval peste tot. Gratinati la cuptor aproximativ 30 de minute la 180 de grade.