
Carnati impletiti
pentru un mic dejun savuros
Micul dejun nu trebuie sa fie plictisitor. Poate fi delicios, la fel de bine cum poate fi satios. Insoteste carnatii impletiti cu un chefir sau sana si pregateste-te pentru un inceput de zi savuros.
Aluat:
Faina – 500g
1 cub de drojdie
250-300ml lapte cald
1 lingurita de miere
5 linguri de ulei
1 lingurita de sare
Umplutura:
Carnati cabanos sau crenvursti (400g)
1 ou
Mod de preparare:
Aluatul este asemanator celui pentru pizza. In schimb, inlocuim apa cu lapte. Se imparte aluatul in 2 pentru a fi mai usor de lucrat. Luam prima bila de aluat si intindem o foaie de 3-4mm. Se taie in patratele cu latura egala cu lungimea bucatii de carnat. Inveliti carnatul cu bucata de aluat si crestati-l. Dati feliile de o parte si de cealalta. Tava se tapeteaza cu hartie de copt. Lasati preparatul in tava 15-20 de minute, apoi ungeti cu oul batut si presarati susan. Puneti la cuptorul incins la 190 de grade, pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumenesc.