
Sunca Praga
Parfumul de sunca ia cu asalt simturile, tachinand papilele gustative, de la prima felie taiata. Pana nu demult, sunca era considerata un preparat special, fiind consumata doar de sarbatori importante. Astazi, a ramas o delicatesa, dar din fericire, este mult mai accesibila. Potriveste-i gustul rafinat cu ce crezi de cuviinta: legume, branzeturi sau adauga-l in preparate mai complexe. Pofta buna!
Produs fiert in membrana artificiala necomestibila
Conform S.T. 6A/2011
Ingrediente: pulpa de porc (provenienta UE); apa; sare; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; zaharuri: dextroza; stabilizatori: tri-polifosfati de sodiu; agent de ingrosare: caragenan; corector de aciditate: citrat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; antioxidant: izoascorbat de sodiu; condimente si arome; amidon; conservant: nitrit de sodiu.
Contine: soia
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten, lactoza, ou.
Temperatura de depozitare: 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar.
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs: |
CR* |
Valoare energetica 337 KJ / 80 Kcal | 4 % |
Grasimi ………………………………………..1 g | 1,43 % |
din care acizi grasi saturati…………………0,36 g | 1,80 % |
Glucide…………………………………… 0,72 g | 0,28 % |
din care zaharuri…………………………….0.35g | 0,39 % |
Proteine……………………………………….16,63g | 33,26 % |
Fibre………………………………………… 0,66 g | – |
Sare …………………………………………….2,47g | 41,19 % |
*CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal) |
Retete

Carnati impletiti
pentru un mic dejun savuros vezi reteta