
Salam de porc
Produs fiert si afumat in membrana artificiala necomestibila
Conform S.T. 3I/2011
Ingrediente: carne de porc min. 50%(provenienta UE); gusa de porc; sorici; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; apa; sare; amidon; proteina animala; condimente si arome naturale; stabilizatori: difosfati, trifosfati; zaharuri: dextroza, maltodextrina; potentiator de aroma: glutamat monosodic; antioxidanti: acid ascorbic, lactat de potasiu; conservanti: nitrit de sodiu, diacetat de sodiu; colorant: carmin.
Contine: soia.
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten ,lactoza, ou.
Temperatura de depozitare : 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs: |
CR* |
Valoare energetica 989 KJ /239 Kcal | 11,95 % |
Grasimi …………………………………….18,93 g | 27,04 % |
din care acizi grasi saturati…………………. 6,93 g | 34,65 % |
Glucide………………………………………2,17 g | 0,83 % |
din care zaharuri………………………………0,12g | 0,13 % |
Proteine………………………………………..13,9g | 27,80 % |
Fibre…………………………………….…….1,96g | – |
Sare ………………………………. …………2,45 g | 40,87 % |
*CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal) |
Retete

Carnati impletiti
pentru un mic dejun savuros vezi reteta