Pastrama la saramaura [vid]

Pastrama la Saramaura

Produs fiert si afumat
Conform S.T. 5C/2011
Ingrediente: pulpa de porc (provenienta UE); apa; sare; zaharuri: lactoza, dextroza, glucoza; stabilizatori: difosfati, polifosfati; antioxidanti: erithorbat de sodiu, ascorbat de sodiu; corector de aciditate: citrat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; arome si condimente naturale; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; agent de ingrosare: caragenan; antiaglomerant:bioxid de siliciu; conservanti: nitrit de sodiu, acid acetic.
Contine: lactoza, soia
Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten, ou
Temperatura de depozitare : 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar.

Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:

CR*

Valoare energetica                    406 KJ / 96 Kcal 4,80%
Grasimi ………………………………… 2,94 g 4,20 %
din care acizi grasi saturati…………………1,16 g 5,80 %
Glucide……………………………………1,66 g 0,64 %
din care zaharuri……………………………1,34 g 1,49 %
Proteine…………………………………… 15,37 g 30,74 %
Fibre…………………………………………0,95 g
Sare……………………………………………2,34 g 39,07 %
 *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

Retete

  • dsc_1066

    Carnati impletiti

    pentru un mic dejun savuros vezi reteta
  • dsc_1156

    Cartofi gratinati cu salam de vara Fox

    De cate ori te-ai gandit la o gustare calda cu salam de vara? vezi reteta