
Pastrama la saramaura [vid]
Pastrama la Saramaura
Produs fiert si afumat
Conform S.T. 5C/2011
Ingrediente: pulpa de porc (provenienta UE); apa; sare; zaharuri: lactoza, dextroza, glucoza; stabilizatori: difosfati, polifosfati; antioxidanti: erithorbat de sodiu, ascorbat de sodiu; corector de aciditate: citrat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; arome si condimente naturale; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; agent de ingrosare: caragenan; antiaglomerant:bioxid de siliciu; conservanti: nitrit de sodiu, acid acetic.
Contine: lactoza, soia
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten, ou
Temperatura de depozitare : 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar.
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs: |
CR* |
Valoare energetica 406 KJ / 96 Kcal | 4,80% |
Grasimi ………………………………… 2,94 g | 4,20 % |
din care acizi grasi saturati…………………1,16 g | 5,80 % |
Glucide……………………………………1,66 g | 0,64 % |
din care zaharuri……………………………1,34 g | 1,49 % |
Proteine…………………………………… 15,37 g | 30,74 % |
Fibre…………………………………………0,95 g | – |
Sare……………………………………………2,34 g | 39,07 % |
*CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal) |
Retete

Carnati impletiti
pentru un mic dejun savuros vezi reteta