
Pastrama de porc afumata [vid]
Produs fiert si afumat
Conform S.T. 5C/2011
Ingrediente: pulpa de porc (provenienta UE); apa; sare; zaharuri: lactoza, dextroza, glucoza; stabilizatori: difosfati, polifosfati; antioxidanti: erithorbat de sodiu, ascorbat de sodiu; corector de aciditate: citrat de sodiu; potentiator de aroma: glutamat monosodic; arome si condimente naturale; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; agent de ingrosare: caragenan; antiaglomerant:bioxid de siliciu; conservanti: nitrit de sodiu, acid acetic.
Contine: lactoza, soia
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten, ou
Temperatura de depozitare : 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar.
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs: |
CR* |
Valoare energetica 452 KJ / 107 Kcal | 5,35% |
Grasimi ……………………………………2,98 g | 4,26% |
din care acizi grasi saturati……………… 1,06 g | 5,3% |
Glucide…………………………………….0,79 g | 0,3% |
din care zaharuri…………………………….0,1 g | 0,11% |
Proteine……………………………………19,48 g | 38,96% |
Fibre………………………………………..0,29 g | – |
Sare ………………………………. ………2,73 g | 45,51% |
*CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal) |
Retete

Carnati impletiti
pentru un mic dejun savuros vezi reteta