Parizer taranesc

Produs fiert si afumat in membrana naturala

Conform S.T. 4C/2011

Ingrediente: carne de porc; sorici; gusa de porc; slanina; apa;  proteina vegetala din soia nemodificata genetic; sare; amidon; antioxidanti: lactat de potasiu, acid ascorbic; stabilizatori: difosfati, polifosfati; condimente si arome naturale; potentiator de aroma: glutamat monosodic; zaharuri: dextroza, maltodextrina; agent de ingrosare: caragenan; conservant: nitrit de sodiu, diacetat de sodiu; colorant: carmin.

Contine: soia.
Poate contine urme de:  mustar, telina, gluten ,lactoza, ou
Temperatura de depozitare: 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar.

Declaratie nutritionala pentru 100 g produs:

CR*

Valoare energetica                    852 KJ /205  Kcal 10,25 %
Grasimi ……………………………………16,22 g 23,17 %
din care acizi grasi saturati…………………6,10 g 30,50 %
Glucide……………………………………..2,31 g 0,89 %
din care zaharuri……………………………0,36 g 0,40 %
Proteine……………………………………..11,63 g 23,26 %
Fibre…………………………………………1,80 g
Sare……………………………………………2,40 g 39,96 %
 *CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal)

Retete

  • dsc_1066

    Carnati impletiti

    pentru un mic dejun savuros vezi reteta
  • dsc_1156

    Cartofi gratinati cu salam de vara Fox

    De cate ori te-ai gandit la o gustare calda cu salam de vara? vezi reteta