
Parizer taranesc
Produs fiert si afumat in membrana naturala
Conform S.T. 4C/2011
Ingrediente: carne de porc; sorici; gusa de porc; slanina; apa; proteina vegetala din soia nemodificata genetic; sare; amidon; antioxidanti: lactat de potasiu, acid ascorbic; stabilizatori: difosfati, polifosfati; condimente si arome naturale; potentiator de aroma: glutamat monosodic; zaharuri: dextroza, maltodextrina; agent de ingrosare: caragenan; conservant: nitrit de sodiu, diacetat de sodiu; colorant: carmin.
Contine: soia.
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten ,lactoza, ou
Temperatura de depozitare: 6-8ºC
Produs controlat sanitar veterinar.
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs: |
CR* |
Valoare energetica 852 KJ /205 Kcal | 10,25 % |
Grasimi ……………………………………16,22 g | 23,17 % |
din care acizi grasi saturati…………………6,10 g | 30,50 % |
Glucide……………………………………..2,31 g | 0,89 % |
din care zaharuri……………………………0,36 g | 0,40 % |
Proteine……………………………………..11,63 g | 23,26 % |
Fibre…………………………………………1,80 g | – |
Sare……………………………………………2,40 g | 39,96 % |
*CR Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 KJ/2000 Kcal) |
Retete

Carnati impletiti
pentru un mic dejun savuros vezi reteta