Istoric

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a carnii din Romania, aflandu-se pe podiumul producatorilor nationali de mezeluri.

Adresandu-se tuturor romanilor din tara si din strainatate, FOX acopera cu produse proaspete, de calitate si gustoase toate categoriile importante de produse, respectiv de la salamuri fierte, crud-uscate, carnati, crenvursti, sunci si parizere, pana la specialitati si produse afumate.

Dupa mai bine de doua decenii de crestere organica, de la inceputul activitatii in 1992, FOX, avand sediul in Bucuresti, reuneste in prezent peste 1,000 de angajati, generand mult mai multe locuri de munca legate de afacerea principala. Ne preocupam in permanenta de dezvoltarea profesionala continua a angajatilor, pentru a fi cat mai competitivi in mediul concurential.

Ca urmare a asigurarii distributiei nationale proprii, prin intermediul unei platforme logistice si a 7 depozite  de distributie, FOX a devenit furnizorul preferat al clientilor sai, coordonand initiative comerciale pentru peste 10,000 de magazine.

Constienti de importanta impactului proceselor de productie industriale asupra mediului, am investit si continuam sa investim in tehnologie si utilaje de ultima generatie, care folosesc un consum redus de energie si apa, crescand astfel calitatea vietii.

Ne propunem obiective ambitioase, dar realizabile, aplicand standarde, procese si proceduri europene de prima clasa, masurand si monitorizand stadiul progresului nostru, in linie cu celelalte aspecte ale activitatilor noastre.

Implicarea FOX in comunitate se realizeaza pe cel putin doua paliere: pe de o parte prin oferirea unei game de produse promovand gusturile romanesti autentice, iar pe de alta parte prin sustinerea unor nevoi specifice, prin sponsorizarea unor activitati si evenimente.

De peste doua decenii, noi, cei ce suntem FOX, va impartasim din daruirea noastra, transmitandu-va dumneavoastra, consumatorilor si clientilor, pasiunea si priceperea noastra de a face nu orice mezeluri, ci mezeluri pentru gusturi alese.