Dezvoltarea tehnologica vizeaza in primul rand o abordare prietenoasa fata de mediul inconjurator, iar rezultatul final este o suma de evolutii tehnologice constante, aplicate pe mai multe paliere.
In acest sens, reducerea energiei electrice consumate, prin inlocuirea a peste 90% din iluminatul clasic cu lampi pe LED, nu doar ca se regaseste in pretul mai mic al produselor, datorita facturilor la energie diminuate, ci si in reducerea emisiilor toxice dezvoltate prin consumul diminuat de curent electric din combustibili fosili.
In plus, in general, noile utilaje achizitionate au o amprenta redusa de emisii poluante in atmosfera, iar in mod specific, emisiile de pulberi in suspensie in atmosfera au fost eliminate total, prin montarea unui sistem de filtrare performant.
Suntem interesati permanent si studiem cele mai avansate variante pentru recuperarea energiei de la centralele frigorifice.
Statia de epurare a apelor uzate foloseste succesiv etapele mecanica si fizico-chimica, inainte de evacuarea apei in canalul receptor al municipiului Bucuresti.
De asemenea, din acelasi respect pentru natura, sortam atent si reciclam deseurile, de la hartie, plastic, sticla, lemn, deseuri menajere, la ambalaje diverse, avand contracte specifice pentru fiecare tip de deseu reciclat cu societatile de profil.
Am construit o baza tehnica de productie moderna, care ne permite nu doar fabricarea unui portofoliu vast de produse, care include de la salamuri fierte, crud-uscate, carnati, crenvursti, sunci si parizere, pana la specialitati si produse afumate, ci si un raspuns prietenos al tehnologiei noastre in relatia cu mediul inconjurator, beneficiind astfel de un dublu castig pe termen lung.