Noutati

fox-tv

Pofta de Fox!

Dumneavoastra, clientii si consumatorii de produse Fox, sunteti din ce in ce mai multi. Prin optiunea de a ne savura produsele, in ultimii ani, ne-ati oferit posibilitatea sa ajungem cel mai mare brand de mezeluri din Romania, motiv pentru care va multumim. Dorind sa va rasplatim increderea acordata, noi, cei de la FOX, ne-am imbogatit portofoliul de produse pentru a fi cat mai bine adaptat cerintelor dumneavoastra. Tot din acest motiv, ne-am imbunatatit platforma de comunicare, parte a careia este noul site Fox, pe care va aflati acum.

citeste tot

citeste tot
fox-tv

Fox la export

Inca de la infiintare, Fox a avut in vedere exportul produselor sale.

In timp, livrarea produselor in afara tarii a fost proportionala cu dezvoltarea organica a firmei.

Incepand cu 2009, cand s-a implementat un nou si ambitios plan de dezvoltare, Fox a cunoscut si un reviriment al exportului.
citeste tot

citeste tot
8

Concurs Facebook „La picnic cu Fox”

Pentru că săptămâna viitoare sărbătorim la dublu, pe lângă celebrarea Paștelui inaugurăm totodată și sezonul de picnic, odată cu binecunoscuta sărbătoare de 1 mai, ți-am pregătit o SURPRIZĂ, un CONCURS savuros, marca Fox, pe pagina noastra Facebook Fox Mezeluri.

Ce poți câștiga? Un coș cu bunătăți Fox, pentru sărbători cu gust ales și picnicuri cu energie.

citeste tot

citeste tot
VPA FB

CrenFOX – Votat Produsul Anului 2022

Încă un motiv să alegi produsele FOX de la raft!
Gama CrenFOX a fost votată de către consumatori și a câștigat premiul Votat Produsul Anului 2022, în categoria Crenvurști din carne.
Delectează-te și tu cu aroma lor inconfundabilă!

Alege dintre produsele câștigatoare: Crenvurști cu Piept de Pui 470g, Crenvurști cu Piept de Pui (Vrac), Crenvurști de Porc extra 470g, Crenvurști de Porc (Vrac).

*Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Crenvurști din carne”, eşantionul a fost de 538 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

citeste tot