Achizitie, logistica si livrare

O afacere de succes se bazeaza pe extragerea maximului posibil, la un cost minim.  De la achizitia de carne, la condimente, de la utilaje, la autovehicole, totul se desfasoare sub auspiciile eficientei.

Achizitionam materii prime de calitate direct de la cele mai importante abatoare din Europa si Romania, la cel mai bun pret, in linie cu tendintele bursei de profil. Urmam aceleasi proceduri si specificatii de calitate si la achizitionarea de condimente, membrane si materii prime necesare, pentru a oferi, in final, produse nu doar calitative, ci si accesibile fiecarui consumator.

Investim in utilaje performante, care au consum minim si randament maxim, dispunand de propria flota de transport frigorific. Toate autovehiculele au un consum redus de noxe, datorita motoarelor Euro 5 si Euro 6 si a agregatelor frigorifice de cea mai buna calitate.

Distribuim la scara nationala, avand puncte de lucru si depozite in principalele orase din tara, iar exportul international se face principal in Europa. In paralel cu sustinerea capacitatilor de transport, dispunem de o platforma de pregatire a comenzilor corespunzatoare.

Practic, de la primirea comenzii si pana la livrarea ei, in tara, ne incadram in mai putin de 24 de ore, chiar si in conditiile in care lucram cu 10,000 de magazine.

O afacere de anvergura inseamna in acelasi timp si crearea de locuri de munca complementare, la nivelul fiecarui partener, iar multitudinea de parteneri ai FOX valideaza colaborarea benefica mutual, pentru consumatorii FOX cu gusturi alese.